Vytvorte originálne darčeky pre vašich blízkych: Ako na to?

darčeky
Obrázok s odkazom na Conepovies hra s otázkami pre hlbšie rozhovory www.conepovies.sk

Chcete potešiť svojich milovaných originálnym vlastnoručne vyrobeným darčekom a hľadáte zaujímavé inšpirácie na internete? Už viac nemusíte hľadať! Poradíme vám, aké darčeky môžete vyrobiť svojmu partnerovi, deťom, ale i kamarátom.

Originálne handmade darčeky sa cenia najviac! Vyskúšajte jednu z týchto možnosti!

Vtipné tričká s potlačou

Ak má vaše dieťa narodeniny, poprípade s vašim partnerom oslavujete výročie sobáša, čo keby ste svojim milovaným rodinným príslušníkom vytvorili vtipné tričká? Ak viete kresliť a máte nápad, skúste si kúpiť farby na textil a na čisté jednofarebné tričko nakresliť vtipný obrázok alebo napísať vtipný nápis. Originálnejšie však bude, keď si kúpite vysokokvalitný termolis na textil. Obrázok sa aplikuje na textil pomocou prenosového papiera a fólie (pásky). To, aký druh prenosového materiálu si zvolíte, bude záležať predovšetkým od toho, aký termolis si z ponuky vyberiete a na aký materiál budete tento prenosový materiál nanášať.

Hrnčeky, taniere, kľúčenky s potlačou

Ak vás nezaujal nápad s vtipným tričkom, vyskúšajte potlač na iných, trochu komplikovanejších predmetoch – hrnčeky, taniere, kľúčenky, žulové dosky, alebo aj puzdrá na mobily. Potešte svojich známych originálnym predmetom, ktorý vyrobíte sami. Možno vám vaši príbuzní neuveria, že ste takéto čosi dokázali urobiť sami. Ak ale budete mať nový termotransferový lis 3D, dokážete to.

Predaj výrobkov a podnikateľská činnosť

Ak vás baví vyrábať takéto predmety, skúste sa zamyslieť nad tým, či by sa vám neoplatilo vyrábať takéto produkty a zároveň ich aj predávať. Najprv si založíte fanpage stránku na Facebooku, budete chodievať po miestnych trhoch a možno sa vám podarí zarobiť si predávaním takýchto výrobkov. Boli by ste prekvapené, koľké ženy namiesto návratu do práce po materskej išli podnikať. Našli si lukratívne sídlo firmy, ktoré by im vyhovovalo a pomaly rozbehli svoje podnikateľské aktivity.

Vyrobte niečo originálne pre svojich blízkych a ak vás to začne baviť, skúste podnikať. Nákup týchto technológií určite nebudú zbytočne vyhodené peniaze. Navyše ak plánujete svadbu, čo tak potešiť svojich hostí originálnymi pamätnými tričkami z vašej svadby?

Obrázok s odkazom na Conepovies Komunikačná kartová hra
  • NÁLEPKY
  • pr
Predchádzajúci článokHorúce letné dni sú tu: Chráňte sa pred neželanými slnečnými lúčmi
Ďalší článokMáte vysoké výdavky na byte? Poradíme vám, na čom môžete ušetriť
Každý deň sme iné... Vitaj medzi nami! O všetkom čo ženy zaujíma.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.