Použite túto surovinu a váš olej sa už nikdy nespáli  

 

Niet väčšej otravy pre gazdinku, ako kontrolovať pri vyprážaní olej a dávať pozor, aby sa nespálil. Stane sa to aj s tým najkvalitnejším olejom a najdrahšou panvicou. A povedzme si úprimne, meniť spálený olej počas vyprážania je riadna otrava. S tým je už koniec!

Stačí, ak poslúchnete rady našich starých mám, ktoré to v kuchyni odjakživa vedeli. Aby sa im počas vyprážania nepripálil olej, nakrájali do neho krúžky mrkvy. Všetky pokusy oleja niečo spáliť sa sústredia na mrkvu. Váš olej sa nespáli a pokojne ho môžete použiť na ďalšie vyprážanie. Úsporné a praktické, čo poviete?

Náš tip: Ak sa vám minula mrkva, nahraďte ju ošúpaným nakrájaným zemiakom. Poslúži vám skoro tak dobre ako mrkva.

Máte aj vy podobný tip? Radi si ho prečítame v komentároch pod článkom.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.