Doplňte svoj šatník o kúsky, ktoré využijete

šaty
Obrázok s odkazom na Conepovies hra s otázkami pre hlbšie rozhovory www.conepovies.sk

Každá žena to dôverne pozná. Keď hľadá vhodný outfit, dlho stojí pred skriňou, kým sa jej podarí nájsť vhodný outfit na danú príležitosť a na dané ročné obdobie.

Ak ste uvažovali nad tým, že si aj napriek tomu doplníte šatník o nové kúsky, vyberajte predovšetkým také, ktoré využijete.

Krátke spoločenské šaty

Svadby, plesy a iné spoločenské akcie sú dôležité udalosti, ktoré si vyžadujú špeciálne oblečenie. Ak chcete svoj šatník doplniť o nové kúsky, ktoré reálne využijete, odporúčame si kúpiť krátke spoločenské šaty. Pristanú najmä mladším ženám, ale nemusia sa ich báť ani zrelšie ženy. Ak máte trebárs širšie boky, či bruško, šikovne tieto nedostatky zakryjete áčkovou sukňou.

Krátke šaty v pekných farbách sú univerzálnym kúskom, ktorý využijete na viac príležitostí. Nemusíte sa báť vziať si jedny šaty na viac príležitostí. Ak si vyberiete kvalitné krátke spoločenské šaty, ktoré sú pekne ušité a sú v pekných farbách, máte nadčasový kúsok na viac príležitostí.

Kulotky

Krátke a rozšírené nohavice sú veľmi praktický kúsok nielen na leto, ale aj na jar a skorú jeseň. Môžete ich nosiť do práce, ale aj na výlety. Perfektne sa hodia na letné horúčavy, lebo v nich nie je teplo. Ľanové, bavlnené, či modalové kulotky sú oblečením, ktoré si budete rady obliekať neustále. Zakryjú širšie stehná a sú pritom maximálne pohodlné.

Kvetované šaty

Jemné, ženské, jednoducho univerzálny kúsok, ktorý v šatníku jednoznačne oceníte. Odporúčame vám vyberať si jedny šaty z ponuky štýlových spoločenských šiat a jedny z ponuky letných šiat. V lete oceníte tenučké kvetované letné šaty a v chladnejšom ročnom období zase oceníte hrubšie kvetované šaty, ktoré budete môcť nosiť aj v kombinácii s teplými pančuchami.

Vždy dopĺňajte svoj šatník vecami, ktoré využijete aj viac sezón po sebe. Neulakomte sa na nekvalitný kúsok, ale investujte do nadčasového vhodného na viac príležitostí.

Zdroj obrázka:

Autor:  Kostikova Natalia / Shutterstock.com

Obrázok s odkazom na Conepovies Komunikačná kartová hra
  • NÁLEPKY
  • pr
Predchádzajúci článokLáska v Toskánsku: Otec a syn na plátne aj v živote
Ďalší článokTipy ako si vytvoriť pekné posedenie na záhrade
Každý deň sme iné... Vitaj medzi nami! O všetkom čo ženy zaujíma.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.